KUN MAA, ei enää RIITÄ !

 

 

 

 

 

Eikä hulluudella ole rajoja, niin laajennetaan suhmurointi ja sipilöinti  avaruuteen ja aletaan tekemään bisnestä,vanhan tutun iskulauseen saattelemana.; ”Hei me tienataan tällä”

Suomen taloudelle etsitään uusia kasvumahdollisuuksia avaruudesta. Elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk.) ja liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk.) ovat asettaneet työryhmän tutkimaan avaruuden liiketoimintamahdollisuuksien hyödyntämistä.

Asiasta kirjoittaa tämänpäiväisessä uutisessaan Etelä-Suomen Sanomat verkkolehdessään.

Siis olenhan mä monesti todennut että ei nää meidän nykyiset ministerit mitään järjen-jättiläisiä ole, mutta onko ne aivan hulluiksi tulleet sittenkin?

Lienevätköjän Lintilä, Sipilä, Orpo, Soini ja Berner valmiiksi ostaneet avaruusosakkeita, että saavat sitten sisäpiirikaupoillaan parhaan hetihyödyn, jos nyt eivät itselleen niin ainakin lapsilleen ja sukulaisille?

Mene ja tiedä sillä, onhan ne osakkeet suljettu tiiviisiin vakuutuskuoriin ja lähetetään varmaankin suuressa kassakaapissa maatakiertävälle radalle, seuraaviksi vuosikymmeniksi, ettei kukaan niitä pääse ilman kuurakettia syynäämään.

 

Siis oikeesti hei Väyrysenkin jutustelut on vielä pientä tälläisen rinnalla.Paavoa voisi verrata  jopa lähes terveeseen henkilöön.

Itseasiassa salaisista lähteistä saamani tiedon mukaan:

Paavo Väyrynen harmittelee asiaa ja sanoo:

”Miksi Minä en tuota keksinyt, sillä keksinnöllä  Minut oltaisiin heittämällä valittu Keskustan puheenjohtajaksi ikuisiksi ajoiksi, koska Minä olen tehtävään kuitenkin, niin hyvä ja paras.”

Mä olisin kuitenkin sitä mieltä että parasta talouskasvua suomeen syntyisi, jos nää kaikki kahelit pakattaisiin avaruusrakettiin ja lähetettäisiin kuuta kiertävälle radalle ilman paluupolttoaineita ja kommunikointivälineitä.

Huhhutit huijjaa… taas.

3 kommenttia artikkeliin “KUN MAA, ei enää RIITÄ !”
 1. Mä olen sitä mieltä että Suomen taloudelle uusia kasvumahdollisuuksia syntyisi, siis valtiolle ja kansalle, jos nuo ulkomaiset ilmaiseksi täällä nyt mellastavat kaivosyhtiöt pantaisiin kaivosverolle ja muut talvivaarat samantien kans.!.
  Nythän tilanne on se ettei senttiäkään jää maahan rahaa, lukuunottamatta niistä veroista joita työläiset maksaavat. Firmojen voittorahavirrat valuvat ulkomaisille sijoittajille lyhentämättöminä.

  Sitäpaitsi täällä oman maan kamaralla on paljon helpompi työskennellä kuin avaruudessa!

  Että sikäli….

 2. avatar Eero Heikkinen sanoo:

  Juuri tuota samaa olen ihmetellyt. Ulkolaiset firmat saavat vapaasti mellastaa maaperällämme. Suomalaiset kaivajat on ajettu alas. Lannotekaivoskin myytiin Norjalaiselle kylkiäisenä ja halvalla. Nyt ostetaan lannat takaisin kalliilla. Tapahtumaa ei näytä kellään olevan haluja muistella. Kävi niinkuin näissä sähkön jakelufirmoissa. Maksetaan moninkertaisesti takaisin saamamme rahat. Eihän niitä tosin me saatu, mutta me maksetaan.

  Oikein haalimalla haalitaan, ettekö joku tulisi viemään malmimme ja halvalla.

  Maaperäämme pitäisi säästää siksi kunnes muut ovat tonkineet omansa puhtaaksi. Hinta olisi tuolloin parempi, olettamuksella ettei meitä valloitettaisi asevoimin. Kävisi kuin Petsamon nikkelin kanssa.

 3. avatar Eero Heikkinen sanoo:

  Aikanaan Neuvostoliitto oli tarpeellinen tekijä maailmassa. Kukaan ei tohtinut ryhtyä oikein kapitalistiseksi. Pelkona oli kommunismin voimistuminen vastavoimaksi länsimaissakin. Nyt kun tuo kommunismin uhka on hävinnyt, toinen ääripää uskaltaa olla rohmu ja anttaa vaikka ulkolaisten firmojen ansaita kustannuksellamme, periaatteella, kunhan oikeistoaate vain toteutuu.

  Tässä maailmassa pitää olla aina vastavoima. Vastavoiman puuttuessa kohellamme vauhdilla metsään. Se on vahinko ettei järki yksin ole riittävä.

Jätä kommentti

css.php