DUUMA DUUMAILEE, VASTAPAKOTTEITA MAAILMALLE

 

Duuma on kokoontunut päättämään vastapakoitteista joita se aikoo käyttää, eritoten sanansa syöneiden, vasta uuden p.tyhmän presidentin valintaan auteltujen ameriikkalaisten, mutta myöskin muiden, usa:n perseennuolijoiden, päänmenoksi.

Kunhan vaan ei kävisi niin että, vastapakotteet kusevatkin omimme kintuille.

Iltasanomat, kirjoittaa tämänpäiväisessä artikkelissaan, että Venäjän ilmatilan ylilennot kielletään, joten suomalaiset pelkäävät että polttoaineita kuluu enemmän kun itäänpäin suoritettavat lennot täytyy kiertää pohjoisnavan kautta.

Lisäksi suomessa pelätään, että Simojoen suulle rakenneltavan Tshernobyl-tyylisen ydinvoimalan rakennustyöt viivästyvät?..!. Mikä sinänsä olisi pikemminkin hyvä uutinen, sillä se mitä nykyään Tshernobylistä tiedämme, ei oikein kuulosta miellyttävältä asialta.

Meillähän on jo yksi tai kaksi Loviisn ydinvoimalaa, jotka ovat samaa luokkaa ja kohta elinkaarensa päässä.

No toisaalta eipä tuo Ranskalaistenkaan rävellös (Olkiluoto III) liene sen kummempi, mutta ainakin sitä on yrittämällä yritetty väkertää läjään, vaikkakin joskus valmistuessaan se on jo vanhentunut ja peruskorjauksen tarpeessa.

Tunnettu tosiasiahan on että Venäjällä kaikki on paskaa paitsi kusi.. (tätä argumenttia ei voi valtamediassa lausua ääneen, sillä sensuuri iskee välittömästi)-(( saas nähdä kuinka nyt))

Mutta ei kyllä Ranskastakaan kannattaisi ostaa Suomeen, mitään muuta teknistä tuotetta kuin konjakkia.

Mitenkähän olisi, josko emme , siis kaikki kansakunnat yksimielisiesti suurentelisi Venäjän mahtia, vaan antaisimme sen äijäillä aikansa ja sitten viimein todeta itse, ettei se sillä mitään saavuta.

Ja jos Venäjänkauppa tyrehtyy, niin maatajousjärjestöjen pitäisi jo nyt kiireellä alkaa sunnata katsettaan ja myyntihommia, Kiinan alati kasvaville markkinoille. Ja antaa Venäjän tehdä ja tuottaa itse omat maataloustuotteensa ja kaiken muunkin, kun se sitä niin haluaa. ja sitten kun tai jos Venäjä haluaakin alkaa ostaa meidän maataloustuotteitamme jälleen, eikä ole mitä enää myydä, niin sanotaan vain voi sentään , kasvattakaa itse. Tai nostetaan hintaa niin että kannattaa myydä ennemmin kuin Kiinaan.

Sepä siitä……

Mutta eipä nuo Jenkitkään, liittolaisineen mitää ruudinkeksijöitä ole, joten en heitäkään puolusta. Se kun on hieman niinnii että kansa on niin heikkoa kuin heidän heikoin ensimäinen lenkkinsä on, eikä Trump ole kovinkaan vahva lenkki pelleillessään tvittereissä ja tvattereissa, tunteidensa vallassa milloin minkäkin asiansa puolesta, lopputilejä jaellen kelle kulloinkin.

Jos nyt suoraan sanoisin niin Pellehän se on koko äijä, on ollut jo pikkulapsesta saakka aina ja tulee olemaan siihen asti kunnes kansakunta päättää että seuraava komennus tulee olemaan Arligntonissa.. lopunaikaa odotellen.

Näinhän käynee myös toisen illistelyvaltion, P-Korean kanssa. Kun ruuti on lopu, eikä nälkiintynyt kansa jaksa polkea lisää potaskaa ja paskaa puostaan ruudintekoon, on aika asettua neuvottelupöytään kiltisti ja pyydellä josko joku auttaisi asiassa.

Venäjän kansalaisia mua käy sääliksi, sillä vaikka Venäjällä kuinka mahtipontisesti esitellään oman maatalouden tuotteita kehuskellen maailman parhaimmiksi, niin totuus on kuitenkin jotain ihan muuta.

Tuoteväärennöksiä löytyy lähes jokaisen kaupan hyllyiltä. Sehän taas kertoo siitä ettei hommat toimi.

Juustot on mitä on. Venäjän kansalaiset siis suuntaavat matkansa lähimpiin naapurimaihin , hakeakseen itse sitä mitä eniten halajavat, siis länsimaista laatua, johon ovat tottuneet, kun ei selluloosalla ja muovijauhoilla jatkettu ruoka kelpaa.

Satoja ellei tuhansia kiloja juustoja, voita ym. puhtaita ja hyviä elintarvikkeita rahdataan luvallisesti tai jopa salaa suomesta rajanyli..

Voi on värjäämätöntä ja mauotonta moskaa venäjällä, juustoihin sekoitetaan selluloosaa, samalla metodilla kun tehdään Usa-ssakin, lähinnä lisäaineilla on tarkoitus tehdä voittoa. siitähän kaikessa kaupankäynnissä on aina kyse.

Kaikki kaupankäynti perustuu aina pieneen huijaukseen, joskus jopa hieman suurempaan huijaukseen. ostetaan suuri määrä hyvää halvalla , johon sekoitetaan puolet sahanjauhoja tai muuta mukava jatketta ja myydään huippulaatuisena tuotteena eteenpäin. Sitähän se on..

Kun suomessakin ostat teollisesti tuotetun ”jauhelihapihvin tai lihapullia kaupasta, on siihen sotkettu jos vaikka mitä, pääasiassa kaurahiutaleita, soijaa, sian nahkaa, kiveksiä ja suoronpätkiä, ym. rutkaleita jne Lähinnä lihan kaltaisia aineita. Tuoteselosteessa voisi pikemminkin lukea että, lihaa  on käytetty lisäaineina..

Loppu on mitä sattuu hyllyistä ja lattioilta löytymään, ja seos on maustettu siten että tyhmempi voisi kuvitella aivan silkkaa lihaa syövänsä.

***********************************

Pakotteet ja vastapakotteet, ovat sikäli paskaa kamaa, että loppujen lopuksi kaikki jutut menevät kahden tai kolmen osapuolen päämiesten äjäilyksi. Ja hännystelijäporukka seuraa aina vahvinta, niinkuin maailmassa on aina tapana ollut.

Piskuinen Suomikin, edustajineen aina Timo Soinia myöten, on aina sen puolella jonka tuntee vahvimmaklsi sillä hetkellä. Toisaalta toinen osa, osaa mennä puolestapuhujaksi, yleensä silloin jo kun mitään isompaa ei ole sattunut.

Kun minä henkilökohtaisesti kävin kansa- ja kansalaiskoulua, niin kovasti oli jokaikisen itsenäisyyspäivän tienoilla puhetta siitä, kuinka suomi on puolueeton maa, siis mitä tuli kansainvälisiin asioihin liittyvistä jutuista puhetta.

Muutenhan meillä näitä puolueita riitti silloinkin, aina kommunismia myöten.

Nythän on kommunismit kadonneet, ja sosialismit, eli vasemmistokin.. ja tilalle on tullut vihreitä-, sinisiä- ja joka oransseja-, ellei peräti sateenkaaren värisiä ajatuksia tilalle.

Mutta kaikki ne on edelleenkin sen oletetun voittajan puolella, yhteen ääneen paasaamassa sitä, että väärintoimijoille pitää saada tehokkaita pakoitteita, harvempi vaan huomaa katsoa peliliin ja todeta kuvastaan, että samassa junassa ollaan, paitsi ne jotka pumppaavat resinalla perässä, mutta siis hekin ..tavallaan.

Kuitenkin pitäisi muistaa kohtuus.

Ei ole mitään syytä mennä herättämään nukkuvaa karhua talviunien kesken, ellei ole varma jaksaako juosta karkuun, kun se persiiseen ammuttuna kimpoaa luolan katosta ylös. Ainakin olis hyvä varmistaa että lähellä on korkea puu jonne voi kiivetä turvaan. Tosin karhukin osaa kiivetä puuhun..
*******************************
No joo. Trumppi tuuli tuolla toisessa kohdassa haukutuksi, hau-hau.

Mutta noin Putiinillekin sanoisin sen verran, että vaikka fysiikka onkin kova nyt, lukuunottamatta sitä mahdollista auto-immuunisairautta, nimeltä sarkoidoosi,josta ei julkisesti saisi puhua,  johon hän mitä ilmeisimmin kortisoonia popsii päivittäin on popsinut jo jonkin aikaa ja joka pyöristää kasvot palloksi, niinkuin peilistä katsoen kuvajaistani itsekin huomaan ihmetelleeni silloin kun minullakin tuo kumma tauti oli..

Niin vaikka kuinka lääkärit vakuuttelevat että siitä selviää, mikä onkin totta…

Ei elämästä kuitenkaan selviä hengissä kuin korkeintaan 125 vuotiaaksi.

Ja siihen ikään pitää olla kovinkin monta nelivuosikautta(välivuodet kun ei voi olla yhtäjaksoisesti pressana 2 kautta enempää) poissa pressan pallilta.

Ja mikäs takaa ettei se hyvävelisopimuksen mies petäkin sua silloin ?

Täytyy varmaan pika-laadituttaa Duumalla sääntömuutos, että uusi laki salliikin diktatuurin?

Millään lailla en halua maalata pirua taivaanrantaasi, mutta huomautanpa vaan ettei täällä kukaan ole elänyt ikusesti, yhtä poikkeusta lukuunottamatta.

Joten varmistappa kuitenkin selustat, ennen enempää uhoilua..

Pyydän anteeksi suoria sanojani, mutta niin se vaan on kuitenkin…

*******************************************************

Enkä pahaksi varotoimeksi katsoisi, jos suomen herratkin tekisivät samoin..?

Äijäily, tuottaa lisä-äijäilyä, ja viimeisenä seisovalla on valinnnanvapaus, aivan oikeudenkin nimissä..

Mutta siis se kohtuus olisi kaikki kaikessa. Olisi ymmärrettävä rajat, minkä yli ei mennä vaikka fanaattisuutta olisi kuinka paljon tahansa.

Maailma on aika vittumainen paikka elää, mutta tällähetkellä myös tiedossaolevista paikoista ainoa!

Joten mitäpä jos yritettäisiin kuitenkin tulla toimeen toistemme kanssa, ainakin niin pitkään kunlöytyy se uusi neitseellinen temmellyskenttä, jostain muutaman sadan valovuoden matkan päästä..

 

 

*******************************************

Että tämmöisiä mieleen putkati, vai sanoisinko trupsahti …..

 

 

 

 

 

Kaikkea sitä pienen ihmisen päässä liikkuukin..

 

Sori siitä..

 

 

Kommentti artikkeliin “DUUMA DUUMAILEE, VASTAPAKOTTEITA MAAILMALLE”
  1. avatar Eero Heikkinen sanoo:

    On se hyvä kun päässä liikkuu, ajatuksia. Maapallolla on sellaiset johtajat, joiden toilauksia on seurattava tarkasti, ennekuin niitä voi jollain tasolla ymmärtää. Tai ainakin varautua.

    Eurooppaa ympäröi typeryksien kehä. Onhan meillä omiakin intoilijoita ja valtaan pyrkijöitä. Maailman navaksi aikovia. Ranskan Macronkin näkee itsensä melkein Napoleonina. Kokokin täsmää. Käden asento rintapieleen kruunaisi näkökulman. Meidänkin Niinistön suosio on liian kova, ollakseen normaalia demokratiaa. Seurataanhan tilannetta ainakin katsella.

    Kun kannatusluvut on yli puolen, vialla on jokin. Yksi vaihtoehto on tietenkin kansa.

Jätä kommentti

css.php